Hoe werkt het

Juice Mechanic zorgt overal voor, jij en wij hebben een gezamenlijk doel: jouw kuur tot een succes maken. Je hoeft nergens aan te denken, wij maken de koudgeperste sappen die jij hebt besteld, boordevol voedingstoffen die je lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren.

 

We bezorgen bij jou thuis of op kantoor en bieden je daarnaast ook mentale steun zodat jij gefocust blijft en glansrijk de eindstreep haalt

 

Tijdens de Juice Mechanic-kuur drink je water en kruidenthee, neemt voldoende rust en je beweegt voldoende. Denk hierbij aan wandelen, joggen, yoga, fietsen of zwemmen.

Tips & Tricks

Om het beste resultaat uit jouw kuur te halen, begin je drie dagen voor de kuur met het vermijden van zware maaltijden met veel verzadigde vetten en beperk je de inname van alcohol, cafeïne, zout en suiker. Drink daarnaast acht glazen water per dag.

 

Kies het juiste moment voor het schoonmaken van je lichaam, zorg ervoor dat je de tijd hebt om je op jouw doel te richten: een gezonder lichaam. Vertel je familie en vrienden over je plan zodat zij je kunnen steunen of nog beter, laat ze met je meedoen.

 

Order

Required

Required

Required

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Required

Required

Required

Required

Required

Required

Required

Required

Email: Gea-assos@hotmail.com        Tel: 06 41 18 61 12

Algemene Voorwaarden

BEZORGING

Je dient je bestelling minimaal 48 uur voor de afleverdatum aan ons door te geven.

Gratis levering binnen het Gooi (minimum bestel € 40).

Het is op dit moment nog niet mogelijk om je bestelling bij ons op te halen.

Specifieke opmerkingen over het leveren van je bestelling, zoals bijvoorbeeld extra aanwijzingen over het af te leveren adres, kun je aangeven in het “opmerkingenveld”

Wij maken vooraf een afspraak met je over het afleveren van je bestelling. Als je je bestelling niet op het afgesproken tijdstip in ontvangst kunt nemen, zullen wij contact met je opnemen om een nieuwe afspraak voor aflevering te maken. Hieraan zijn extra kosten verbonden.

Neem contact met ons op via info@juicemechanic.com als je vragen, klachten of opmerkingen hebt.

 

ANNULERING

Indien je een bestelling wilt annuleren, dan dien je dit uiterlijk 48 uur voor de afleverdatum te doen door middel van een e-mail naar info@juicemechanic.com

Bij annulering rekenen wij administratiekosten ad EUR 20 per bestelling.

Indien je minder dan 48 uur van te voren annuleert zullen wij het volledige bedrag van de bestelling aan je doorberekenen.

 

RETURNS & REFUNDS

We streven er naar dat elk Juice Mechanic sap in perfecte staat wordt geleverd. Een fout kan echter voorkomen en wij overleggen graag met je om tot een goede oplossing te komen als je niet tevreden bent over de kwaliteit van ons product.

 

GEZONDHEID & DISCLAIMER

Zorg ervoor dat je het sap direct na aflevering in de koelkast bewaard.

Ons sap is 72 uur houdbaar mits ongeopend en gekoeld bewaard. Op de fles staat de houdbaarheidsdatum, gooi sap na deze datum weg.

Je bent ervan op de hoogte en accepteert dat onze producten ongepasteuriseerd zijn.

Wij bereiden onze producten met de grootste aandacht en zorg voor hygiene. Onze producten kunnen echter sporen van noten bevatten.

Juice Mechanic geeft geen garanties over het effect van onze producten op de gezondheid. Wij adviseren je om bij medische klachten of symptomen contact op te nemen met je behandelend arts alvorens je een sapkuur start.

Change Language

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.